Існує щось рідкісніше, тонше, більш дивовижне, ніж обдарованість. Це здатність визнавати обдарованість інших. Е. Хаббард

пʼятниця, 18 січня 2013 р.

ІІІ Всеукраїнська Інтернет-олімпіада Малої академії наук


Олімпіаду вже третій рік поспіль організовують Національний центр «Мала академія наук України» спільно з Інститутом обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України, Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація учителів фізики “Шлях освіти – ХХІ”» і Всеукраїнською благодійною організацією "Всеукраїнський благодійний фонд підтримки обдарованих дітей України". На першому етапі участь у змаганнях взяли 311 команд з усієї країни, проте лише три дійшли до фіналу.

Олімпіада проводилась у два тури – дистанційний та очний. Дистанційний етап відбувався на базі сайту олімпіади www.vpd.inhost.com.ua та ресурсів серверу підтримки навчальної взаємодії www.inhost.com.ua. Учасники заходу мали змогу ознайомитися з розв’язками завдань, рейтингом команд кожного етапу з детальним звітом про набрані бали та підсумками олімпіади на сайті. Завдання олімпіади формували за такими напрямами: астрономія, фізика, хімія, біологія і географія.

У фінальному етапі олімпіади за звання знавців природничих наук боролися слухачі Малої академії наук учнівської молоді міста Севастополь Автономної Республіки Крим з команди «СевМАН» і команда учнів київської загальноосвітньої школи № 225 «Зірка-1», які здобули  друге та третє місця. А перше місце посіла команда учнів гімназії № 1 імені Костянтина Ушинського міста Сімферополь Автономної Республіки Крим «Естественнонаучники».

Власне, сама участь у фінальному етапі Всеукраїнської Інтернет-олімпіади Малої академії наук України «Відкрита природнича демонстрація» вже була перемогою, адже всі учасники отримали дипломи та цінні призи, а також коштовні подарунки для своїх шкіл.

Немає коментарів:

Дописати коментар