Існує щось рідкісніше, тонше, більш дивовижне, ніж обдарованість. Це здатність визнавати обдарованість інших. Е. Хаббард

вівторок, 4 червня 2013 р.



Дослідницько-експериментальна сесія

Всеукраїнських профільних очно-заочних шкіл Малої академії наук України

15 лютого 2013 року відбулося відкриття дослідницько-експериментальної сесії Всеукраїнських профільних математичної та фізико-технічної очно-заочних шкіл Малої академії наук України. Захід відбувся за сприяння Всеукраїнської благодійної організації "Всеукраїнський благодійний фонд підтримки обдарованих дітей України". Шість днів близько 50 талановитих українських школярів із різних куточків України здобували теоретичні знання та практичні навички дослідницької роботи. Участь у сесії для учнів стала можливою завдяки високим результатам навчання у першому семестрі.

В останній сесійний день учасників привітав президент Малої академії наук України Станіслав ДОВГИЙ. Він зауважив, що Мала академія наук України створює оптимальні умови для проведення наукових досліджень у лабораторіях НЦ «МАНУ» і вищих навчальних закладів, залучає до роботи кращих науковців вишів, що сприяє ґрунтовній підготовці юних науковців. Для багатьох переможців всеукраїнських та міжнародних заходів – олімпіад, турнірів, конкурсів тощо, які не стосуються Малої академії наук, не організовуються такі зустрічі з відомими вченими, професорами. Мала академія наук надає ці можливості, тому я хотів би, щоб ви їх цінували», – зауважив Станіслав Довгий.

Завершальним етапом у роботі сесії стало урочисте вручення слухачам свідоцтв про навчання Станіславом ДОВГИМ, Петром ЛОБОДОЮ та Владиславом КРАВЧЕНКОМ.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар